Bestrating aanleggen in Eindhoven, Valkenswaard, Waalre en omstreken?

Wilt u bestrating aanleggen in Eindhoven, Valkenswaard, Valkenswaard en omstreken? De Klussenier Mark Bijnen is daarvoor uw man!

De bestrating is een belangrijk onderdeel van de tuin. Het draagt voor een groot gedeelte bij aan de sfeer van uw tuin. Als u uw tuin wilt laten bestraten zijn er een aantal zaken waar u, volgens ons, rekening mee dient te houden. Hierbij kunt de volgende vragen stellen:

  • Welke soort bestrating past het beste in mijn tuin?
  • Welke grootte van de bestrating pas het beste bij mijn tuin?
  • Hoe moeten de tegels worden onderhouden?
  • Hoe kan worden voorkomen dat tegels na enige tijd scheef gaan liggen?

Kortom, het aanleggen van bestrating is meer dan wat tegels naast elkaar neerleggen! Laat u dus goed informeren door De Klussenier Mark Bijnen.

Soorten bestrating

De keuze van de bestrating is heel belangrijk. Welke mogelijkheden heeft u op dit gebied?

Natuursteen

De natuursteenbestratingen zijn over het algemeen wat duurder dan andere bestrating. De natuursteenbestrating heeft een mooie uitstraling; elke steen is anders. Hierdoor lopen de maten sterk uiteen.
Natuursteen kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld een stapelmuurtje of randafwerking van een vijver.

Beton

Beton bestrating kunt u vinden in alle mogelijke afmetingen en kleuren.  Beton bestrating is globaal in te delen in betonstenen, beton siertegels en betonnen elementen. Deze vorm van bestrating is in de meeste gevallen goedkoper dan natuursteen. 

Gebakken tegels

Gebakken tegels, of voor u de meer bekende naam: ‘Klinkers’, zijn al jarenlang populair en ook een wat stevigere tegel. De gebakken tegels zijn budgetvriendelijke vorm van bestrating, omdat bestrating met gebakken tegels lang meegaan, ook zijn ze meer dan één keer te gebruiken. Omdat gebakken tegels geen kunstmatige kleurstoffen bevatten deze tegels ook kleurvast. 

Split en grind

Steeds meer mensen gebruiken split en grind in de tuin. In de meeste gevallen wordt dit gebruikt voor het maken van looppaden, opvulling en decoratie. In verhouding tot de verschillende soorten tegels is grind relatief voordelig. Ook voor de lange termijn, omdat grind lang meegaat en niet snel vervangen moet worden. 

Welke soort bestrating sluit aan bij uw wens?

U heeft op hoofdlijnen informatie gewonnen op deze pagina. Wat nog beter werkt is het bespreken van uw wensen met De Klussenier Mark Bijnen.
Wilt u uw mogelijkheden onderzoeken? De Klussenier Mark Bijnen komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u te adviseren waar nodig.

De Klussenier Mark Bijnen, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Mark Bijnen
De Klussenier Mark Bijnen

Hurksestraat 60
5652 AL Eindhoven

Dien uw offerte-aanvraag in   

0499 70 02 30
06 1260 8430
markbijnen@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 78474221

 
Loading...